Foldana Family Társasház , Szent László út 47.

Kapcsolat, értékesítés

Foldana Liget Family Kft. - kapcsolattartó fényképe

Foldana Liget Family Kft.

+36-1/255-2055
Telefonban kérjük mondja meg, hogy az Ujlakopark.hu oldalon találta a hirdetést!

Lakópark részletes adatok

Lakások száma:

36 db

Épületek száma:

2 db

Emeletek száma:

5 db

Lépcsőházak száma:

2 db

Lakások mérete:

40-80 m2

Lakások eladási ára:

-

Lakások négyzetméter árai:

480-515 eFt

Tároló ára:

-

Szabad lakások száma:

36 db

Építés éve:

2017

Parkolók (típus / ár)

Garázs:

2,3 MFt

Felszíni parkoló:

-

Egyéb adatok

Tulajdonos:

Foldana Liget Family Kft.

Fejlesztő:

Foldana Liget Family Kft.

Üzemeltető:

Foldana Kft.

Leírás

A Foldana Family Társasház Budapest XIII. kerületében fog felépülni, amely a főváros egyik legváltozatosabb kerülete. Találunk benne teljesen modern lakónegyedet, családi házas lakóövezetet és egy zöld lombú, üdülőktől, sétálóktól tarkálló szigetet, a Népszigetet, valamint a Margitsziget is a vonzáskörzetében található. A XIII. kerület fejlődése az elmúlt néhány évben gyors ütemű lett, erősödik a kereskedelmi, szolgáltató jelleg. Vállalkozások, szervezetek, intézmények találnak otthont a kerületben, hatalmas irodaház építési beruházások zajlanak a Váci út mentén.

A társasház a kerület közkedvelt, megújult részén, a kerület központjának számító Béke tértől 9 perc sétára fog felépülni a Szent László út 47. szám alatt. A kellemes és nyugodt, polgári lakókörnyezet mellett a helyet a jó tömegközlekedés és a kiemelkedő intézményi ellátottság teszi igazán vonzóvá.

A társasháznak helyet adó terület az utóbbi években jelentős fejlődésen ment és megy át. A régi társasházakat lebontották és a helyükre főleg kisebb lakásszámú társasházakat építettek. Az átgondolt városrendezési tervnek köszönhetően az évek óta folyó építkezések napjainkra teljesen átalakították a kerület korábbi arculatát, ezáltal egy igazán kellemes hangulatú utcakép van kialakulóban.

A társasházat egy Budapesten elismert, neves építész iroda, a Tér ”64” Stúdió Építészeti Kft. tervezőiroda tervezi, amely több budapesti társasház, irodaház és szálloda tervezője.

A területen két épületben Fszt+4em+T (6 szint) épül 36 lakással, a földszinten és a -1 szinten 36 db gépjármű elhelyezésére szolgáló teremgarázsokkal. Minden épületben 1-1 db 13 személyes Schindler márkájú felvonó kerül beépítésre. Az épületeken korszerű hőszigetelő rendszer kerül kialakításra, a lakások fűtése és melegvíz ellátása központi gázkazánról kerül biztosításra, a fogyasztás mérése egyedi hőmennyiségmérővel és melegvízmérővel történik.

A közös belső udvaron 300 m2 díszkert létesül automata öntözőrendszerrel, az épület körbe, a bejárati ajtók, valamint a teremgarázs biztonsági kamerával kerül megfigyelésre.

Közlekedés

Az általunk építendő társasház, egy 36 lakásos lakóépület a Szent László út 47. szám alatt lévő jelenleg beépített telken fog elkészülni. A hely kiváló közlekedési útvonalak közelében található. A lakóház elhelyezkedéséből adódóan tökéletes választás, ha szeretnek csendes környéken lakni, ám nem szeretnének lemondani a belváros gyors eléréséről. Ebben segíti azokat, akik a tömegközlekedést használják, a pár perc sétára található 14-es villamos, amellyel hamar elérhető az 1-es villamos illetve a 3-as metró, valamint a lakótömbhöz közeli utcában van a 30-as, 30A-s, 230-as, 32-es, 105-ös autóbusz és a 914-es, 914A-s éjszakai járat megállója is. Az ingatlant autóval is egyszerű megközelíteni, az M3-as autópálya bevezetője pár percre található.

Szolgáltatások, technikai paraméterek

Lift

Belső parkosított kert

Teremgarázs

Üzenet küldése egyéni kapcsolattartónak

Foldana Liget Family Kft. - kapcsolattartó fényképe

Foldana Liget Family Kft.

+36-1/255-2055

Adatok megadása

 

Üzenet