Marina Life by Cordia , Cserhalom utca

Kapcsolat, értékesítés

Marina Life - kapcsolattartó fényképe

Marina Life

+36 1 217 2592
Telefonban kérjük mondja meg, hogy az Ujlakopark.hu oldalon találta a hirdetést!

Lakópark részletes adatok

Lakások száma:

206 db

Épületek száma:

2 db

Emeletek száma:

9 db

Lépcsőházak száma:

-

Lakások mérete:

40-167 m2

Lakások eladási ára:

29,0-127,0 MFt

Lakások négyzetméter árai:

499-860 eFt

Tároló ára:

2,0-3,5 MFt

Szabad lakások száma:

-

Építés éve:

2020

Parkolók (típus / ár)

Garázs:

2,5-3,5 MFt

Felszíni parkoló:

-

Egyéb adatok

Leírás

A Marina Life a XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén - a pesti Duna-parttól pár perces sétára, a Cserhalom utcában – található, nyugodt, harmonikus környezetben, tágas belső kerttel. Az itt lakók számára olyan élmények válhatnak a mindennapok részévé, mint egy kocogás a folyóparton, kajakozás a Dunán, vagy akár séta a vízparti naplementében!

Vízparti, természetközeli környezet

A Duna-part számos lehetőséget biztosít a mindennapok fáradalmainak kipihenésére. Karnyújtásnyira található a Marina-part parkosított sétánya játszótérrel, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Budai-hegyekre. A hosszabb sétákat kedvelők számára a Népsziget sok felfedezni valót tartogat: vízparti ösvény, a KSI kajak-kenu egyesületének vízitelepe és nyaranta üzemelő szabadtéri büfék találhatók a szigeten, továbbá könnyen elérhető az Újpesti vasúti híd, melyen tovább folytatva a kirándulást a Római-partra is el lehet jutni.

Kiváló befektetési lehetőség

Az ingatlan biztonságos és jövedelmező befektetés. A Marina Life modern, minőségi lakásai értékálló befektetési termékek, kiváló elhelyezkedésüknek köszönhetően egyszerű bérbeadhatóságot, valamint magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

Kiváló közlekedés

A Marina Life elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, akár autóval, busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulna útnak! A Váci út mindössze 250 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 500 méterre található. Kerékpárral szeretne bejutni a belvárosba? A lakóépület előtt kijelölt kerékpárút halad el. A vízről élvezné Budapest panorámáját? Szálljon fel a D11-es hajójáratra a Meder utcai megállóban, otthonától 500 méterre!

Bevásárlóközpont a közelben

A Marina Life-tól sétatávolságra található a Duna Plaza, ahol nem csak a bevásárlást intézheti el, de számos szolgáltatást is igénybe vehet: posta, mozi, tánciskola, éttermek, gyógyszertár, benzinkút, fodrászat, élelmiszerbolt, divatáru üzletek – mindez csupán pár percre.

Szolgáltatások, technikai paraméterek

Lift

Belső parkosított kert

Teremgarázs

Üzenet küldése egyéni kapcsolattartónak

Marina Life - kapcsolattartó fényképe

Marina Life

+36 1 217 2592

Adatok megadása