Metrodom City Home , Nádasdy utca 15.

Kapcsolat, értékesítés

Metrodom Kft. - kapcsolattartó fényképe

Metrodom Kft.

06-1-9193276
Telefonban kérjük mondja meg, hogy az Ujlakopark.hu oldalon találta a hirdetést!

Lakópark részletes adatok

Lakások száma:

349 db

Épületek száma:

4 db

Emeletek száma:

9 db

Lépcsőházak száma:

4 db

Lakások mérete:

29-150 m2

Lakások eladási ára:

-

Lakások négyzetméter árai:

-

Tároló ára:

-

Szabad lakások száma:

127 db

Építés éve:

2017

Parkolók (típus / ár)

Garázs:

-

Felszíni parkoló:

-

Egyéb adatok

Tulajdonos:

Metrodom Kft

Fejlesztő:

Metrodom Kivitelező Kft

Bank:

FHB

Leírás

A City Home a IX. kerület legnagyobb egységes arculattal rendelkező lakóparki projektje, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jött létre. A City Home lakóparkban az átadott 1735 lakást (A-M épületek) magukban foglaló társasházak mellett új utcák, üzletek, sok zöldterület, valamint egy zárt, a lakók által használható park és játszótér került megépítésre.

A 2009-ben elindult beruházásban eddig elkészült a Nádasdy utca új szakasza, négy lakótömb és a City Home magánjátszótere. A Mester u. 83/A-C alatt található, két belső kerttel rendelkező 376 lakásos lakótömb (A-C ütemek) 2011-13 között épült meg. A második, a Vágóhíd és a Nádasdy utca sarkán található, 4 társasházra oszló (D-G ütem), 490 lakásos lakótömb már a Metrodom beruházásában épült 2013-tól 2017-ig. A harmadik, szintén 4 ütemből álló (H-K) 544 lakásos épülettömb átadására 2018-2019-ben került sor. Az utolsó, a Mester és a Máriássy utca sarkán található 349 lakásos épülettömb (L-M ütemek) 2020-ban került átadásra. Az új utcák díszburkolatot kaptak, modern utcabútorok, kandeláberek készültek, fasort és más növényeket telepítettünk. 

A City Home iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes a helyszínre kilátogatni, és megnézni az elkészült házakat, valamint a berendezett 2 szobás mintalakást, helyi értékesítési irodánkban a Mester u. 83/B-ben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Közlekedés


A City Home lakópark Középső-Ferencvárosban található, abban a IX. kerületben, amely az elmúlt 20 évben a legnagyobbat változott Bidapesten, köszönhetően a tudatosan tervezett és átgondolt rehabilitációnak, melynek eredményeként a főváros egyik népszerű és kedvelt részévé vált.
 A City Home közelében található a Milleniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a Művészetek Palotájával és a modern Duna-parti irodaházakkal, a 10 perc sétára található Lurdy Házban multiplex mozi, éttermek és üzletek sokasága, negyedórányira pedig Tesco és OBI-áruhazák várják a környéken lakókat.
 A tömegközlekedési lehetőségek szintén minden igényt kielégítenek, az 50 méterre lévő 51-es villamossal 7 perc a Nagykörút, de nincsenek messze az 1-es és 2-es villamos megállói sem, ahogyan a 4-es metró Klinikák állomása is könnyen elérhető egy bő 10 perces sétával.
 

Szolgáltatások, technikai paraméterek

24 órás portaszolgálat

Lift

Belső parkosított kert

Teremgarázs

Játszótér

Parkosított terület

Dunai panoráma

Üzlethelyiség

Üzenet küldése egyéni kapcsolattartónak

Metrodom Kft. - kapcsolattartó fényképe

Metrodom Kft.

06-1-9193276

Adatok megadása

 

Üzenet