Metrodom Zugló Lakópark , Bosnyák utca 14-18

Kapcsolat, értékesítés

Metrodom Kft. - kapcsolattartó fényképe

Metrodom Kft.

06-1-9193276
Telefonban kérjük mondja meg, hogy az Ujlakopark.hu oldalon találta a hirdetést!

Lakópark részletes adatok

Lakások száma:

195 db

Épületek száma:

4 db

Emeletek száma:

5 db

Lépcsőházak száma:

4 db

Lakások mérete:

29-106 m2

Lakások eladási ára:

30,0-110,0 MFt

Lakások négyzetméter árai:

-

Tároló ára:

-

Szabad lakások száma:

57 db

Építés éve:

2020

Parkolók (típus / ár)

Garázs:

-

Felszíni parkoló:

-

Egyéb adatok

Tulajdonos:

Metrodom

Fejlesztő:

Metrodom

Leírás

A Metrodom 195 lakásos lakóparkja Budapesten a XIV. kerületi Bosnyák utcában épül, amely kifejezetten hiánypótló beruházásnak tekinthető, mivel Zuglóban, ebben a népszerű kerületben, mindig is kicsi volt a választék az új építésű lakásokból.

A Metrodom Zugló több mint 6000 m²-es telken épülő, 4 lépcsőházzal rendelkező, 4 és 5 emeletes épületekből álló lakópark. Az épület alatt található teremgarázsban megvásárolható beállóhelyek, illetve tárolók állnak a lakók rendelkezésére.

A lakások közül mindenki könnyen kiválaszthatja az igényeinek és elképzeléseinek legmegfelelőbb otthont, ugyanis az egyetemistáktól a nagycsaládosokig mindenkire gondoltunk. Kínálatunkban a 29 m²-es kompakt stúdiólakásoktól az egy-, két- és háromhálószobás lakásokon át a 106 m²-es négyhálószobás lakásokig minden megtalálható. A földszinti lakások egy része saját kerttel rendelkezik, a lakások megvásárlásához természetesen a CSOK is igénybe vehető. 

A lakások belső elrendezése kifejezetten praktikus, jól élhető és könnyen berendezhető, a gondos tervezésnek köszönhetően pedig minden lakásunkba bőven jut természetes fény. A Metrodomnál fontosnak tartjuk, hogy figyelembe vegyük ügyfeleink egyéni igényeit, ezért többek között a csempével, padlólappal, laminált padlókkal és a beltéri ajtókkal szabhatják személyre otthonaikat. A lakások igényes műszaki tartalommal rendelkeznek, többek között a Metrodom saját, Dual Eco fűtési és hűtési rendszerével. Természetesen a Metrodom Zugló lakásai is fel lesznek szerelve a Metrodom okosotthon rendszerével, mégpedig annak továbbfejlesztett, második generációs változatával. 

Közlekedés

KÖZLEKEDÉS

Jellemzően minél zöldebb egy kerület, annál problémásabb a tömegközlekedés, a XIV. kerület, pontosabban a Metrodom Zugló lakópark helyzete azonban ebből a szempontból kivételesen jó. A néhány perc sétára lévő Bosnyák tér, Zugló fő közlekedési csomópontja, az innen induló villamosokkal (3 és 69), valamint a sok buszjárattal (7, 8E, 112) más nagy csomópontok is (Keleti pályaudvar, Örs vezér tere, Blaha Lujza tér stb.) könnyen és gyorsan elérhetőek. A tömegközlekedést éjszaka sem kell nélkülözni, a 907 és a 979 számú busz is megáll a Bosnyák téren.

Aki a közösségi autómegosztó szolgálatokat kedveli, az Zugló teljes területén is igénybe veheti a három nagy szolgáltató, a MOL Limo, a GreenGO, illetve a Drive Now car sharing autóit. A saját autóval rendelkezők autóikat biztonságban tudhatják a teremgarázsban, az igény szerint vásárolható beállóhelyeken elektromos autóval vagy plug-in hibriddel rendelkező ügyfeleink több lakóparkunkhoz hasonlóan itt is rendelhetnek elektromos töltőkiállást beállóhelyeikhez, erről bővebben ezen az oldalon olvashatnak. 

A biciklizni szeretők bizonyára tudják, hogy Zuglót több kerékpárút is érinti, illetve köti össze a belvárossal, a kerékpárokat pedig az árkádok alatt, külön fedett tároló várja.

SZOLGÁLTATÁSOK A KÖZELBEN

Zugló központja kifejezetten jól el van látva kisebb-nagyobb üzletekkel és a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal. A lakóparktól néhány percre található ALDI-ban és Tesco-ban intézhetjük a nagyobb bevásárlásokat, a friss termékeket pedig a Bosnyák téri piacon, illetve a szomszédos utcákban található kis pékségekben és zöldségeseknél is be lehet szerezni. 

Ha a gyerekek kinőtték a lakópark saját játszóterét, játszószobáját, a környéken több játszótérből is választhatnak, ahogyan az oktatási intézmények minden típusa is rendelkezésre áll. A közeli Micimackó Kuckója Bölcsőde (8 perc séta), a Zuglói Kincskereső Óvoda (5 perc séta), a Széchényi István Általános Iskola (10 perc) és a Zuglói Waldorf Iskola (9 perc séta) csak a legközelebbi lehetőségek, de emellett más intézményekből is választhatnak a szülők. Jó tudni, hogy a kerület méltán híres gimnáziuma, a Teleki Blanka is csupán 6 percnyi autóútra van a háztól. 

A fentieken túl, néhány perc sétatávolságon belül gyógyszertárak, bakfiókok, cukrászdák, kávézók állnak a lakók rendelkezésére, a legközelebbi nagyobb bevásárlóközpontok (Árkád, Sugár), illetve az IKEA pedig villamossal 15 perc alatt elérhetőek.

A további érdekes kikapcsolódási lehetőségek közül itt csak a 2 percre lévő AZTA Közösségi Kézműves és Barkácsműhelyt említjük, ahol varrhatunk, barkácsolhatunk, bútort javíthatunk. Ugyanitt működik a Zuglói Kenyérközösség, ahol termelői, vegyszer-, adalék- és allergénmentes élelmiszerekből vásárolhatunk, illetve különféle workshopokon is részt vehetünk.

A TÁGABB KÖRNYÉK

A kerületben nagyon sok felfedezni való vár, jó hírnevét és sajátos hangulatát kiemelkedő kulturális élete és gyönyörű, századfordulós építészete is nagyban meghatározza. Több kulturális intézmény is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, például a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok. Akik a lazább időtöltés hívei, azok örülhetnek a Széchenyi Fürdő, a Paskál Strand, illetve a Puskás Ferenc Stadion és a Papp László Sportaréna közelségének.

A családosokat várja Budapest legrégibb közparkja, a megújuló Városliget. Itt az Állatkert, a Fővárosi Nagycirkusz, a város egyik legnagyobb játszótere, télen pedig a Műjégpálya vár mindenkit.

Szolgáltatások, technikai paraméterek

24 órás portaszolgálat

Lift

Belső parkosított kert

Teremgarázs

Játszótér

Parkosított terület

Automata beléptetőrendszer

Videós kaputelefon rendszer

Üzenet küldése egyéni kapcsolattartónak

Metrodom Kft. - kapcsolattartó fényképe

Metrodom Kft.

06-1-9193276

Adatok megadása

 

Üzenet