Sasad Resort by Cordia , Kőoltár utca 3., Felső határút 2/b

Kapcsolat, értékesítés

Értékesítési Iroda - kapcsolattartó fényképe

Értékesítési Iroda

+36 1 411 3000
Telefonban kérjük mondja meg, hogy az Ujlakopark.hu oldalon találta a hirdetést!

Lakópark részletes adatok

Lakások száma:

206 db

Épületek száma:

6 db

Emeletek száma:

3 db

Lépcsőházak száma:

-

Lakások mérete:

28-118 m2

Lakások eladási ára:

21,0-107,0 MFt

Lakások négyzetméter árai:

515-751 eFt

Tároló ára:

-

Szabad lakások száma:

70 db

Építés éve:

-

Parkolók (típus / ár)

Garázs:

3,0 MFt

Felszíni parkoló:

-

Egyéb adatok

Tulajdonos:

Cordia Magyarország Zrt.

Fejlesztő:

Cordia Magyarország Zrt

Leírás

"80% természet
Sokak szerint azt ideális családi otthon zöld környezetben van. A Sasad Resort a Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál található, tágas, a Budai-hegyekre panorámás telken. Tiszta levegő, parkosított kertek, az igazi kertvárosi harmónia Budán.
Saját élménypark 8000 m2-en
Szabadidő a szabadban? Töltse el otthonától pár lépésre! A Sasad Resort egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának több mint 8000 nm-es, kizárólag a lakók által használható élményparkjában. Sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark, kutyafuttató és még számos lehetőség várja majd az itt lakókat.
A siker folytatódik
A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett. A Cordia, megtartva a szellős épület elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldású házakkal alakítja ki a következő ütemeket. A 4. ütem két telken valósul meg: a Hill csomag otthonai kis lakásszámú villaépületekben, a Sun csomag otthonai közepes lakásszámú apartmanházakban.
 

Közlekedés

10 percre a 4-es metrótól
A Sasad Resort-tól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal vagy helyközi buszjáratokkal. 5 perces autóútra van az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, Praktiker is." 

Szolgáltatások, technikai paraméterek

Lift

Belső parkosított kert

Teremgarázs

Játszótér

Fitnesz terem

Parkosított terület

Üzenet küldése egyéni kapcsolattartónak

Értékesítési Iroda - kapcsolattartó fényképe

Értékesítési Iroda

+36 1 411 3000

Adatok megadása