Terrace Residence 4 by Cordia , Medvetalp utca 7.

Kapcsolat, értékesítés

Cordia Értékesítés - kapcsolattartó fényképe

Cordia Értékesítés

+36 1 877 3333
Telefonban kérjük mondja meg, hogy az Ujlakopark.hu oldalon találta a hirdetést!

Cordia adatvédelmi tájékoztató

Lakópark részletes adatok

Lakások száma:

74 db

Épületek száma:

-

Emeletek száma:

-

Lépcsőházak száma:

4 db

Lakások mérete:

44-149 m2

Lakások eladási ára:

33,5-153,0 MFt

Lakások négyzetméter árai:

646-750 eFt

Tároló ára:

855-2300 eFt

Szabad lakások száma:

24 db

Építés éve:

2020

Parkolók (típus / ár)

Garázs:

2,2-2,7 MFt

Felszíni parkoló:

-

Egyéb adatok

Fejlesztő:

Cordia Management Kft.

Leírás

Elegáns otthonok

A Terrace Residence épületei nem csak lakóélmény, de építészeti szempontból is kiemelkedőek, a legelegánsabb épületegyüttest alkotják a városrészben. A Terrace Residence 4. ütemének épületei az előző ütemekétől eltérően nem lépcsős teraszház kialakításúak lesznek: a legújabb ütemben modern, panorámás, tágas, napfényes teraszokkal kialakított otthonokat építünk, a két épület legfelső emeletén penthouse lakásokkal.

Buda újépítésű kertvárosa

Újbuda a budai oldal egyik legnépszerűbb kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A Terrace Residence lakópark Madárhegyen, Újbuda legdinamikusabban fejlődő, szinte teljesen újépítésű házakból álló negyedében épül, a Széchenyi-hegy lábánál, negyed órára a belvárostól.

Terasz mint élettér

A Terrace Residence-t a lakók számára használható gondozott, zöld kert veszi körbe. A földszinti lakásokhoz kertkapcsolat, az emeletiekhez tágas, napfényes és panorámás terasz tartozik. Élvezze a hely adottságainak köszönhetően mindig friss, kristálytiszta levegőt és a környék zöld felületeit felölelő panorámát!

Kényelem és biztonság

Nem csak kényelméről, de biztonságáról is gondoskodunk! A kertváros nyugalmát nem csak a csend és a kellemes zöld környezet biztosítja, hanem a közvetlen lifttel elérhető teremgarázsok is.

Ideális infrastruktúra

A kertvárosban sem kell lemondania a városi élet kényelméről. A lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség, üzletközpont és több oktatási intézmény (kétnyelvű óvoda, iskolák) is található. A belvárosba (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt eljuthat. Pár perces autóútra van az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, Praktiker is.

Szolgáltatások, technikai paraméterek

Lift

Belső parkosított kert

Teremgarázs

Üzenet küldése egyéni kapcsolattartónak

Cordia Értékesítés - kapcsolattartó fényképe

Cordia Értékesítés

+36 1 877 3333

Adatok megadása

 

Cordia adatvédelmi tájékoztató