Keresés szűkítése
Mozaik Lista
Szeretné Ön is feladni hirdetését?
Tegye meg most!
Nem találja lakóparkját? Nincs listában az Ön lakóparkja?
Regisztrjálja most!
Hirdesse hatékonyan itt!
Ingatlan regisztráció
Épülő,2016 végére (akár előbb is) kulcsrakész ház eladó Veresegyházán

Épülő,2016 végére (akár előbb is) kulcsrakész ház eladó Veresegyházán

  • 32,0 MFt
  • 104 m2
Veresegyház egyik legszebb és legcsendesebb részén, lakóövezetben, Vicziántelep vasútállomástól és volánbuszmegállótól 7 perc sétára 909 m2-es telken épül a látványterveken látható családi ház. Jelenleg az alapozási munkák folynak, mely lehetővé teszi, hogy a leendő tulajdonosok saját ízlésük szerint alakítsák a belső tereket, a burkolatok, színek szabadon választhatók! Jelen látványtervek csupán kiindulópontként és ötletként szolgálnak a belső tereket illetően. A házban 1 nagy nappali, konyha, fürdőszoba és 2 szoba kapott helyet.
A ház fűtését vízteres kandallóval tervezzük, mely a nappaliban állna, a többi helyiségben pedig radiátorok kerülnének elhelyezésre.
A lapostető lehetőséget ad tetőterasz kialakítására, de igény szerint az egész házra lehet normális tetőszerkezetet készíteni. A ház mellé medence került megtervezésre, valamint egy terasz.
A telken gyümölcsfák (körte, meggy, birsalma) találhatók, egy gyönyörű diófa áll a telek közepén, valamint szőlő is terem. Az öntözést fúrt kút segíti!
Víz, villany be van vezetve, a csatornakiállás telken belül van, a rácsatlakozás az építkezés során történik. Gáz az utcában található, ennek telken belülre vitelére is van lehetőség.
A telek, melyen a ház épül, magántulajdonban van, közvetlenül a tulajdonostól lesz eladó.
Ha nyugodt életre vágyik egy gyönyörű környezetben, folyamatosan fejlődő városban, Budapesttől csak 30 km-re, hívjon vagy keressen e-mailben.