Épülő,2016 végére (akár előbb is) kulcsrakész ház eladó Veresegyházán

Veresegyház egyik legszebb és legcsendesebb részén, lakóövezetben, Vicziántelep vasútállomástól és volánbuszmegállótól 7 perc sétára 909 m2-es telken épül a látványterveken látható családi ház. Jelenleg az alapozási munkák folynak, mely lehetővé teszi, hogy a leendő tulajdonosok saját ízlésük szerint alakítsák a belső tereket, a burkolatok, színek szabadon választhatók! Jelen látványtervek csupán kiindulópontként és ötletként szolgálnak a belső tereket illetően. A házban 1 nagy nappali, konyha, fürdőszoba és 2 szoba kapott helyet.
A ház fűtését vízteres kandallóval tervezzük, mely a nappaliban állna, a többi helyiségben pedig radiátorok kerülnének elhelyezésre.
A lapostető lehetőséget ad tetőterasz kialakítására, de igény szerint az egész házra lehet normális tetőszerkezetet készíteni. A ház mellé medence került megtervezésre, valamint egy terasz.
A telken gyümölcsfák (körte, meggy, birsalma) találhatók, egy gyönyörű diófa áll a telek közepén, valamint szőlő is terem. Az öntözést fúrt kút segíti!
Víz, villany be van vezetve, a csatornakiállás telken belül van, a rácsatlakozás az építkezés során történik. Gáz az utcában található, ennek telken belülre vitelére is van lehetőség.
A telek, melyen a ház épül, magántulajdonban van, közvetlenül a tulajdonostól lesz eladó.
Ha nyugodt életre vágyik egy gyönyörű környezetben, folyamatosan fejlődő városban, Budapesttől csak 30 km-re, hívjon vagy keressen e-mailben.

Hirdetés adatai

Ingatlan vételára:

32,0 MFt

Ingatlan alapterülete:

104 m2

Hirdető neve:

P Brigitta

Telefon:

307154162