Felhasználó a www.ujlakopark.hu információs portálra történő belépésével elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, amennyiben nem regisztrált felhasználója, előfizetője, partnere az oldalon található szolgáltatásoknak:

  •  - Az ujlakopark.hu weboldalon található strukturált, összegyűjtött tartalom az Ujlakopark.hu Kft. (Üzemeletető) szellemi tulajdonát képezi. Üzemeltető fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal bármely egészének, vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, program, struktúra, eljárás, stb.) feldolgozása és értékesítése.
  •  - A weboldal teljes egészében (reklámok, hirdetések) szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a kivágott részt nyilvánosság felé bármilyen módon újraközvetíteni tilos. Tilos az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet igénybevételével a nyilvánosság felé újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgárjogi következményeket von maga után. Üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

  •  - A weboldalról értesüléseket átvenni csak a portálra vonatkozó hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy átvevő nem módosítja az eredeti információt és a weboldal hivatkozását minden közlés esetén feltünteti.

  •  - A weboldalon megjelenő hírügynökségek hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár módosított formában bármilyen médiumban közölni, sugározni, továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

  •  - Üzemeltető a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja Üzemeltetőhöz, azzal hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az Üzemeltető - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

  •  - Üzemeltető a pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Ujlakopark.hu Kft.
1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10.
Tel: +3630 229 2039
info @ ujlakopark.hu