Sopron Bank Zrt.

Partner adatai

Cím:

1023 Budapest, Lajos utca 4-6.

Kapcsolat, értékesítés

Budapest Budai fiók

+36 1 336 3144
Telefonban k√©rj√ľk mondja meg, hogy az Ujlakopark.hu oldalon tal√°lta a hirdet√©st!

Cégbemutatás

A Sopron Bank ZRt.-t 2003-ban az osztr√°k Bank Burgenland alap√≠totta, amely vezetŇĎ region√°lis szerepet j√°tszik Burgenland Sz√∂vets√©gi Tartom√°nyban. 2006-ban a Bank Burgenlandot √©s a Sopron Bankot privatiz√°lt√°k; az√≥ta a Grazer Wechelseitige Versicherung AG (GRAWE) tagja, amely osztr√°k biztos√≠t√°sokkal √©s p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√°sokkal eg√©szen K√∂z√©p- √©s Kelet-Eur√≥p√°ig jelen van.

A Sopron Bank ZRt.-nek kezdetben az volt a feladata, hogy az eredm√©nyes region√°lis banki koncepci√≥t - mindenekelŇĎtt a nyugat-magyarorsz√°gi GyŇĎr-Moson-Sopron, Vas √©s Zala megy√©kben - k√©pviselje √©s ki√©p√≠tse. Az Eur√≥pai Uni√≥ bŇĎv√≠t√©si folyamata sor√°n Magyarorsz√°g egyed√ľl√°ll√≥ t√∂rt√©nelmi h√°ttere √©s nem utols√≥ sorban a n√∂vekvŇĎ, hat√°rokon √°tny√ļl√≥ gazdas√°gi kapcsolatok miatt a Sopron Bank ZRt. egyre nagyobb s√ļlyt fektet egy olyan r√©gi√≥ kialak√≠t√°s√°ra, mely k√∂z√∂s gy√∂kerekkel rendelkezŇĎ ter√ľleteket √∂lel fel.

Jelenleg a Sopron Bank ZRt. a soproni k√∂zpont √©s a belv√°rosi fi√≥k mellett GyŇĎrben, Szombathelyen, Keszthelyen, Veszpr√©mben, Zalaegerszegen, Budapesten, Sz√©kesfeh√©rv√°ron, KŇĎszegen, Balatonf√ľreden, Mosonmagyar√≥v√°ron √©s Bud√°n is rendelkezik bankfi√≥kkal.

Mivel a n√∂vekvŇĎ globaliz√°l√≥d√°s √©s a multinacion√°lis konszernek kor√°ban a szem√©lytelens√©g egyre erŇĎs√∂dik, ez√©rt nagy jelentŇĎs√©ggel b√≠r a banki szolg√°ltat√°sok ter√ľlet√©n a helyi, szem√©lyes tal√°lkoz√°son alapul√≥ kapcsolattart√°s. A Sopron Bank ZRt. kb. 150 munkat√°rsa, valamint a bank d√∂nt√©shoz√≥i j√≥l ismerik a piacot, mert a r√©gi√≥ban √©lnek, ez√°ltal jobban eleget tudnak tenni az √ľgyfelek k√≠v√°ns√°gainak, ig√©nyeinek.

A bank k√ľl√∂n√∂sen nagy hangs√ļlyt fektet arra, hogy a region√°lis v√°llalkoz√°sok r√©sz√©re egyedi finansz√≠roz√°si lehetŇĎs√©get biztos√≠tson, valamint fontos sz√°m√°ra a r√©gi√≥ k√∂z√©ppontba helyez√©se √©s az √ľgyfelek t√°mogat√°sa az Eur√≥pai Uni√≥ hat√°rokon √°t√≠velŇĎ gazdas√°g√°ban. A Sopron Bank ZRt. munkat√°rsai minden idŇĎben √°llnak tan√°csaikkal sz√≠ves rendelkez√©s√ľkre √©s √∂r√∂mmel veszik megkeres√©seiket.

El√©rhetŇĎs√©g:

Budapest Budai fiók: 1023 Budapest, Lajos utca 4-6.
 

√úzenet k√ľld√©se egy√©ni kapcsolattart√≥nak

Budapest Budai fiók

+36 1 336 3144

Adatok megad√°sa

 

√úzenet