Volumetric Magyarország Kft.

Partner adatai

Cím:

1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.

Kapcsolat, értékesítés

Értékesítés

+36 30 571 0000

Szabó Gergő

+36 30 979 1979

Volumetric Magyarország Kft.

+361 411 0743
Telefonban kérjük mondja meg, hogy az Ujlakopark.hu oldalon találta a hirdetést!

Cégbemutatás

Grup Volumetric S. L. alapítása az 1956-os évre nyúlik vissza, amikor a társaság létrehozta első gyártóüzemét, amely ruházati termékek előállítására specializálódott. Azóta a cégcsoport erőteljes ütemű, struktúrált és diverzifikált fejlődésbe kezdett, amelynek eredményeként mára egy erős, versenyképes társasággá vált. Eredeti tevékenységi körét kibővítve, hátterét megfelelő biztonságot nyújtó módon tette diverzifikálttá, melynek következtében jelenleg érdekeltségi területei közé az ingatlanfejlesztésen túl többek között az élelmiszeripar, a szórakoztató- és vendéglátóipar, valamint a gyógyszeripar és az energetika is tartozik, Európa határain belül és azokon túl egyaránt.

A társaság 1987-ben kezdte meg magas színvonalú ingatlanfejlesztő és kivitelező tevékenységét Spanyolországban. Az elmúlt 20 év során a társaság számos, sikeres, a már meglévő ügyfeleik maximális megelégedését szolgáló lakóingatlan beruházást hajtott végre. Csak az elmúlt évek során  közel 1.000 lakást, valamint 80.000 m2 összterületet meghaladó kereskedelmi célú projektet, ipari csarnokot hozott létre. Jelenleg futó lakóprojektjei összterülete eléri a 90.000 négyzetmétert. Habár fő tevékenysége az ingatlanfejlesztés, emellett ipari célú ingatlanok, üzlethelyiségek, lakások parkolóhelyek bérbeadásával is foglalkozik. A társaság más, neves fejlesztőkkel karöltve vett részt régi épületek felújításában és lakás fejlesztési projektek keretén belül Franciaországban és Spanyolország más területein is egyaránt aktív piaci szereplő, Madridi rehabilitációs projektjük keretén belül 84.000 négyzetméternyi terület került felújításra.

A katalóniai ingatlanpiacon elért sikerek eredményeként a társaság 2006-ban kezdte meg Kelet-európai ingatlanpiacon történő terjeszkedését, először a Volumetric MK Polska megalapításával. A társaság jelenleg egy nagy léptékű Varsói illetve több, kisebb lengyel városban található közepes léptékű lakáscélú fejlesztésen dolgozik. Ha további információt szeretne megtudni a cégről, kérjük, látogasson el a www.volumetric.pl honlapra.

Volumetric DF Romania. 2007 óta szereplője a román ingatlanpiacnak. Privilegio márkanéven futó projektjeik keretében Brassó és Pitest városokban lakás- és kereskedelmi célú fejlesztések megvalósításával kezdték meg munkájukat. Ha további információt szeretne megtudni a cégről, kérjük, látogasson el a www.volumetric.ro honlapra.

A Volumetric Magyarország Kft. egy magántulajdonban lévő ingatlan fejlesztő és beruházó társaság. A biztos anyagi háttérrel rendelkező, aktívan 2008 év végétől működő budapesti székhelyű társaság lakáscélú projektek megvalósításával kezdte meg Magyarországi tevékenységét, de terveink között szerepel irodai és kereskedelmi célú ingatlanok megvalósítása is.

Célunk, hogy ügyfeleink részére innovatív építészeti megoldások, kiváló minőségű építőanyagok felhasználásával, az apró részletekig történő kompromisszumoktól mentes tudatos előkészítési, tervezési és megvalósítási folyamat eredményeként idő- és értékálló, magas használati értékű, egyedi stílusjegyekkel rendelkező épületeket, lakó- és munkakörnyezetet alkossunk.

Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk a nyitottságra és a kreativitásra, szolgáltatásaink és működésünk folyamatos fejlesztésére, mindeközben maximális figyelmet fordítunk a vállalati társadalmi felelősségvállalás és a környezettudatos gondolkodás alapjaira. Társaságunk elkötelezett híve az épített környezet tiszteletén alapuló fejlesztésének. Beruházásaink során törekszünk arra, hogy környezetbarát anyagokat használjunk fel, és ahol az lehetséges, az épületek energiaellátását megújuló energiaforrásokkal biztosítsuk.

Munkatársaink jelenleg is azon fáradoznak, hogy olyan újabb területeket kutassanak fel, amelyeken magas hozzáadott értéket képviselő munkájuk eredményeként azok nemcsak kiváló élet- és munkakörnyezetet nyújthatnak a jövőbeni ügyfeleinknek, de egyben értékteremtő befektetést is jelenthetnek számukra. Jelenleg két, igen értékes területen kezdtük meg a lakáscélúingatlanfejlesztési tevékenységünket.

Referenciák

Üzenet küldése egyéni kapcsolattartónak

Értékesítés

+36 30 571 0000

Adatok megadása

 

Üzenet

Szabó Gergő

+36 30 979 1979

Adatok megadása

 

Üzenet

Volumetric Magyarország Kft.

+361 411 0743

Adatok megadása

 

Üzenet