Csaknem 250 millió forintos osztalékot szavazott meg a Duna House közgyűlése

A Duna House Holding Nyrt. szombati éves rendes közgyűlése megszavazta 247,6 millió forint osztalék kifizetését, az ezt meghaladó adózott eredményt pedig eredménytartalékba helyezi a társaság - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

A nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerinti konszolidált éves jelentést a közgyűlés 2,951 milliárd forint mérlegfőösszeggel és 965,74 millió forint adózott eredménnyel hagyta jóvá. Korábbi tájékoztatás szerint az ingatlanközvetítő Duna House törzsrészvényeit 2015. október 28-án vették fel a BÉT terméklistájára, a részvények jegyzése már folyamatban volt tavaly novemberben. A cégcsoport kérésére a BÉT azonban meghosszabbította a tőzsdei kereskedés megkezdésére vonatkozó határidőt, így a cég június 30-ig nyújthatja be erre vonatkozó kérelmét.

#

Egyedi, személyre szabott lakáshitel ajánlat. Felpörgött a lakáspiac, azonnal elkelnek a legjobb lakások?! Miért menne el álmai mellett? Valósítsa meg álmait lakásvásárlási és szabad felhasználású FORINT hitellel! További részletek.