MLP: vissza kell vonni a nemzeti otthonteremtési közösségekről szóló javaslatot

A Magyar Liberális Párt elnöke arra szólította fel a kormánypártokat, hogy vonják vissza a nemzeti otthonteremtési közösségekről (nok) szóló javaslatot.

Fodor Gábor keddi, budapesti sajtótájékoztatóján leszögezte, hogy pártjuk nem támogatja az indítványt. A megfogalmazott szándék jó, de azt a már jól bevált és működő lakás-takarékpénztári rendszeren keresztül kell megvalósítani - jelentette ki.  

A nok már megjelenésekor botrányokat kavart, mert olyan sietséggel került a parlament elé, hogy még a kormánypárti képviselőknek sem volt módjuk elolvasni - közölte a független képviselő. Hozzátette, hogy Áder János köztársasági elnök sem írta alá a törvényt, ehelyett visszaküldte azt a parlamentek. Firtatta, hogy a sietséggel a kormánypártok nem néhány, a kormányhoz közel álló cégnek akarnak-e kedvezni vagy leplezni akarják-e a törvényt övező esetleges problémákat.

#

Egyedi, személyre szabott lakáshitel ajánlat. Felpörgött a lakáspiac, azonnal elkelnek a legjobb lakások?! Miért menne el álmai mellett? Valósítsa meg álmait lakásvásárlási és szabad felhasználású FORINT hitellel! További részletek.