21.Fundamenta Lakásvásár

A 21. Fundamenta Lakásvásár és a "Legjobb Otthon" lakberendezési kiállítások 2013. március 22-24. között várják látogatóikat a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban, pénteken, szombaton és vasárnap 10-18 óra között.

Helyszín: A 21.Fundamenta Lakásvásár helyszíne, a SYMA Rendezvényközpont gyalogosan a kettes metróval (Stadionok állomás), a 75-ös és 77-es trolibuszokkal, az 1-es villamossal, a 99-es autóbusszal, illetve a buszpályaudvarról az Ifjúság útja, illetve a Dózsa Gy. út felől közelíthető meg.

Parkolás: Közvetlenül a rendezvénycsarnok mellett 800 gépkocsi számára van ingyenes parkolási lehetőség. A kiállítás teljes időtartama alatt szintén ingyenes a parkolás A közeli Aréna Pláza parkolóházában, valamint térítés ellenében a Papp László Budapest Sportaréna fedett mélygarázsában (behajtás az Ifjúság útja felől)

A közös belépőjegy ára 990,-Ft (18 év alatt ingyenes).

 

A Fundamenta Lakásvásár kínálata:

- Új- és használt lakások, házak, valamint építési telkek

- Külföldi ingatlanok

- Önkormányzati vagyonkezelők és vagyongazdálkodók (rehabilitáció, bérlakások)

- Előtakarékossági lehetőségek és a hozzá köthető állami támogatások

- Hitelek széles választéka

- Ház- és lakásfelújítás - korszerű építőanyagok, technológiák, állami támogatási lehetőségek

- Lakásfelújítási trendek - a Magyar Lakberendezők Országos Szövetség (LOSZ) szakemberei nyújtanak ingyenes tanácsot a MAX City támogatásával megvalósított standon, különleges enteriőrök között

- Zöld Sziget - készházak, passzívházak, megújuló energia hasznosítási technológiák, épületgépészeti rendszerek

- Lakossági fórum - hogyan takarékoskodhatunk a drága energiával házunk tervezésekor, felújításakor, lakásaink energiafelhasználásának csökkentése terén alkalmazható technológiák bemutatása (előadások a Zöld Sziget színpadán)

Ingyenes szolgáltatások:

Jogi tanácsadás - ingatlannal kapcsolatos kérdésekben.

Adótanácsadás (ingatlanadó) - a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai állnak rendelkezésre.
Internet Sziget  

Lakberendezési tanácsadás - a Lakberendezők Országos Szövetsége LOSZ standján megtekinthetők a legújabb lakásfelújítási trendek, valamint lakberendezési tanácsadást lehet igénybe venni.

Nyitva tartás: péntek-szombat-vasárnap: 10.00-18.00

Részletek: www.lakasvasar.hu